Huutokauppaehdot

Markkaset Group (Y-tunnus 2404241-6) yleiset huutokauppaehdot

 1. Jollei muuta mainita niin tavara myydään siinä kunnossa kuin se on kaupantekohetkellä, tavaralla ei ole takuuta eikä vaihto- tai palautusoikeutta.
 2. Huudon voittanut kuluttaja-asiakas voi päättää tavaran ostosta halutessaan vasta paikan päällä tarkastettuaan ja hyväksyttyään tavaran.
 3. Tavara luovutetaan vasta, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu.
 4. Tavara voidaan toimittaa ostajan kustannuksella haluttuun paikkaan, tavara ja rahti pitää olla maksettu ennen toimitusta. 
 5. Kuluttaja-asiakas käy mieluiten tarkastamassa ja hyväksymässä tavaran ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle. Mikä kuluttaja-asiakas haluaa tavaran toimituksen eikä hän ole tarkistanut tavaraa ennakkoon, lakisääteistä 14vrk palautusoikeutta koskee seuraavat ehdot:
  1. palautuksen kulut maksaa ostaja
  2. palautettavasta maksusta vähennetään kaikki siihen liittyvät kulut (esim. huutokauppamaksut) sekä mahdolliset tavaran hinnanalentumisesta johtuvat kulut (esim. vauriot, ajoneuvoon kertyneet kilometrit)
  3. palautettavan tavaran pitää olla siinä kunnossa kuin se oli myyntihetkellä
 6. Tavara pitää maksaa ja noutaa tai toimituksesta on sovittava 7vrk sisällä huutokaupan päättymisestä ellei myyjän kanssa sovita toisin tuona aikana. Muutoin myyjä lunastaa oikeuden kaupata tavaran uudelleen 7 vrk jälkeen huutokaupan päättymisestä.
 7. Soita ja kysy myyjältä tavarasta tai käy ennakkoon siihen tutustumassa, jos olet epävarma siitä, mitä olet ostamassa tai haluat tietää lisää tavarasta ja sen kunnosta. Voit myös lähettää sähköpostia, vastaamme siihen nopeasti.
 8. Ajoneuvoille on saatavilla rahoitus luottokelpoiselle, rahoituslimiitistä on sovittava ennakkoon myyjän kanssa. Max. luotto 20000eur 10% käsirahalla (tällöin ikä yli 25v, armeija suoritettu, vakituinen työ yli 12kk)

Nämä huutokauppaehdot astuvat voimaan 3.3.2018 ja korvaavat edelliset voimassa olleet huutokauppaehdot.

WWW.MARKKASET.COM