Toimitusehdot

Yleistä

Www.markkaset.com on Markkaset Import Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Markkaset Import Oy. Markkaset Import Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksu suoritetaan sähköpostilla lähetettyä laskua vastaan, lasku toimitetaan tilauksen jättämisen jälkeen ja se tulee maksaa heti. Tämän jälkeen tavara lähtee toimitukseen.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan, käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Kaikki tuotteet ovat varastotuotteita ja heti saatavilla.

Erillistilauksena voidaan toimittaa Kiinasta varaosia lentorahdilla n. 2 viikon toimitusajalla. Sovi erillistilauksesta palautelomakkeen kautta, kirjoita moottorin tyyppikilvestä (yleensä imusarjan alla) tyyppikoodi viestiin mukaan. Tyyppikoodin mukaan löytyy oikeat moottorin varaosat. Jos tiedustelet muita kuin moottorin osia niin lisää viestiin mukaan traktorin merkki, malli ja vuosimalli. Erillistilauksesta veloitetaan osien lisäksi 50eur sis alv24% erillistilausmaksu, ulkomaan rahti- ja huolintakulut sekä kotimaan postituskulut.

Palautusoikeus

Sovi palautuksesta aina kirjallisesti Markkaset Import Oy:n kanssa palautelomakkeen kautta. Emme lunasta palautuksia, joista ei ole sovittu ennakkoon.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä palautelomakkeella tai puhelimella.